İstanbul merkezli dijital medya ajansı Senfonico, Google ve Think with Google’ın yeni yaratıcı ve dijital medya ajansı oldu.

İnternet devi Google, Türkiye’deki medya operasyonları için yeni ajansını seçti. 2014 yılından bu yana dijital sektörde markalara hizmet veren dijital medya ajansı Senfonico, Google ve Think with Google’ın yeni ortağı oldu. Ajans, sosyal medya hesaplarında ortaklığı duyurdu.

https://www.instagram.com/p/CUeleZ0gNlw/?utm_source=ig_embed&ig_rid=9d5c40ea-6fd1-4df7-a88d-eb2de3dc9d2b

LinkedIn hesabında konuyla ilgili bir gönderi paylaşan Senfonico Kurucu Ortağı ve CEO’su Tolga Esin: “Bugün dünyada internetle eş güdümlü anılan, popüler kültürde markalar ötesinde bir yeri ve anlamı olan Google ve Think with Google’a hoşgeldin demenin gurur ve heyecanını yaşıyorum. Bunu mümkün kılan harikulade Senfonico ekibimize bir kez daha teşekkür ederim; bu yolculukta sizlerle olabildiğim için kendimi şanslı hissediyorum,” sözleriyle bu güzel haberi takipçilerine duyurdu.

Senfonico, Netflix, Spotify, Red Bull, Trendyol, Head and Shoulders, Pantene, Riot Games, Xiaomi ve Xbox gibi markalar da dahil olmak üzere Google ve Think with Google iletişimlerini yöneterek dev bir ajans haline geldi.

Barış Ermek

Kaynakça: https://www.marketingturkiye.com.tr/haberler/ajanslar/google-reklam-ajansini-secti/