Reklam ve pazarlama dünyasındaki en başarılı işlerin ödüllendirildiği Felis Ödül Töreni, 16. senesini geride bıraktı. Felis 2021’de Dijital ve Mobil, Markalı İçerik ve Eğlence, Medya, Out of Home, Basın ve Yayın, Radyo ve Audio, PR, Sağlık İletişimi Bölümleriyle birlikte Curious Felis almaya hak kazanan markalar belirlendi. 

Sunuculuğunu Simge Fıstıkoğlunun üstlendiği ve Zorlu PSM’de gerçekleşen törende, MediaCat Genel Yayın Yönetmeni Pelin Özkan’ın açılış konuşmasının ardından sektörün en iyileri Felislerine kavuştu. 12.11.2021 tarihinde ödül töreni ile sonlanan Felis 2021’de işte reklam ve PR sektörünün en iyileri: 

Felis 2021 kapsamında dağıtılan yedi Büyük Ödül’ün sahipleri: Basın ve Yayın Bölümü’nde A101, Medya Bölümü’nde Reckitt/Finish, Out of Home Bölümü’nde Unilever/Yumoş, PR bölümü’nde Odeabank, Rafineri Radyo ve Audio Bölümü’nde sahibinden.com ve Sağlık İletişimi Bölümü’nde Bayer/Bepanthol oldu. Ayrıca, Yılın reklamvereni unvanını Unilever alırken, yılın markası unvanını Finish elde etti. Hatta Yılın Medya Ajansı Mediacom seçilirken, yılın PR Ajansı ise Excel İletişim oldu. Buna ek olarak Yılın Bağımsız Ajansı unvanını alan Rafineri aynı zamanda Yılın Yaratıcı Ajansı da seçildi. 

Kaynak: https://mediacat.com/felis-odulleri-2021-tum-kazananlar-liste/