Bilişim sektöründe başarılı bir halka arz gerçekleştiren ve 22 Kasım’da Borsa İstanbul’da hisseleri işlem görmeye başlayan MİA Teknoloji, Bursa Uludağ Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü ile önemli bir iş sözleşmesi imzaladı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamaya göre, Bursa Uludağ Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü ile MİA Teknoloji A.Ş. arasında 2018 yılından bu yana devam eden sözleşme kapsamında 1 Ocak 2022 ile 31 Aralık 2024 tarihleri süresince geçerli olmak üzere 2 milyon 520 bin TL bedelle yeni bir iş anlaşması daha gerçekleştirildi. Anlaşma kapsamında belirlenen değer karşılığında Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastane Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı Güncelleme, Hizmetin Sürekliliğini Sağlama, Uyum ve Versiyon Yükseltme Hizmet Alımı sözleşmesi imzalandı.

Halka arz sonrası hissedarların yoğun ilgisini gören MİA Teknoloji, kurulduğu 2006 yılından bu yana kamu kurumları ve özel şirketlerin bilgi altyapısı gereksinimlerine odaklanarak özel sistem çözümleri geliştiren, yerli ve terzi modeli sistemle işletmelerin ihtiyaçları karşısında çözüm ortağı kimliğiyle müşterilerine değer katan hizmet ve ürünler sunuyor. Dijital dönüşümün ivme kazandığı bilgi çağında teknolojik altyapısıyla yenilikçi çözümler sunan MİA Teknoloji, hastane bilgi yönetim sistemi alanında geliştirdiği sistemler ile hastanelerin tıbbi, idari, finansal, yasal ve tedarik zinciri işlemlerini kolaylaştırıyor. Karmaşık ve detaylı hastane yönetimi için dijital bir yönetim sistemi oluşturan MİA Teknoloji, sağlık çalışanlarının operasyonel etkinliklerini iyileştiren ve hastaların hastane süreçlerini kolaylaştırarak kapsamlı bir yazılım sunarak yüksek standartlarda yönetilebilir hastaneler oluşturuluyor.

Kaynak: https://www.dijitalgundem.net/mia-teknoloji-yeni-is-sozlesmesi-ile-hiz-kesmeden-yoluna-devam-ediyor/

Yusuf TOPAL