Sertap Erener, Zeynep Bastık ve Edis’in rol aldığı yeni reklam filmiyle Getir, seyircilere “Sence mutluluk ne demek?” sorusunu soruyor. Bu sloganla yola çıkılan filmde sanatçılar, kendilerini mutlu etmek için diledikleri ürünü Getir’den sipariş ederek dakikalar içinde teslim alıyor. Bunun yanında müziğin yıldız isimleri, Getir’in çok sevilen “Getir bi mutluluk” jingle’ına da kendi yorumlarını katarak seslendiriyorlar.

Getir’in yeni reklam filmi kapsamında enerjik şarkılarıyla büyük beğeni toplayan Edis sahneye çıkmadan önce bir enerji bar sipariş ederken, hayranları tarafından oldukça sevilen Zeynep Bastık, sessiz bir ortamda kayıt yapabilmek için oyun isteyen köpeği Tombi’ye favori kuru mamasından sipariş ediyor. Ayrıca, Türkiye’nin en güçlü seslerinden Sertap Erener de sesini peslerden tizlere atabilmek için Getir’den zencefil ve bal siparişi vererek reklam filminde karşımıza çıkıyor. 

Yapımcılığını Fırat Parlak ve Ceren Tuncer’in üstlendiği ve Eralp Vardar tarafından yönetilen reklam serisi, Titrifikir ve 25 Film iş birliğiyle hazırlanarak 10 Ocak’tan itibaren televizyon ve diğer dijital mecralarda izleyicilerle buluştu. 

İşte Getir’in yeni reklam serisi;

Kaynak için tıklayın.