1- Cafe Crown Tercihini Yaptı  

HeroBaby, Bebeto, Cosby, Kent Boringer, Simit Sarayı gibi birçok büyük marka ile çalışan Teknovia Dijital İIetişim, Türkiye’nin en büyük markalarından biri olan Cafe Crown ile 2022 yılındaki dijital medya ve dijital içeriklerinin oluşturulması konusunda el sıkıştı.

2-  Hero Baby kreatif ajansını seçti! 

          İsviçre menşeli bebek gıda markası Hero Baby Türkiye, yeni        dönem 360 derece reklam çalışmaları için ATOM İstanbul’u seçti. ATOM İstanbul, iş birliği kapsamında, Hero Baby’nin sosyal medya yönetimi, topluluk yönetimi, çizgi altı ve çizgi üstü kreatif proje tasarım ve yönetimi konularındaki iletişim çalışmalarından sorumlu olacak.

3- omg!medya‘ya yeni müşteri!pastedGraphic.png

Hollanda merkezli paylaşımlı mobilite girişimi GO Sharing, iletişim faaliyetlerini omg!medya’ya emanet etti.

omg!medya, 10.000’den fazla elektrikli mopedi, arabası ve bisikleti ile 30 Avrupa şehrinde faaliyet gösteren Hollanda merkezli paylaşımlı mobilite girişimi GO Sharing’e; stratejik iletişim danışmanlığı, medya ilişkileri, kriz iletişimi ve influencer iletişimi alanlarında hizmet verecek.

4-  TurkNet, iletişim çalışmaları için PİAR İletişim ile anlaştı

Yeni nesil operatör markası TurkNet, iletişim çalışmalarını PİAR İletişim’e emanet etti.

TurkNet, stratejik iletişim çalışmaları için PİAR İletişim ile anlaştı. PİAR İletişim, bu iş birliği kapsamında kurumsal iletişim, medya ilişkileri, lider iletişimi, çok kanallı stratejik ve pazarlama iletişimi, içerik yönetimi ve dijital PR konularında danışmanlık verecek.

5- TK Elevator’ın iletişim ajansı İnomist İletişim oldu

Asansör ve yürüyen merdiven şirketi TK Elevator, iletişim çalışmaları için İnomist İletişim Danışmanlığı ile anlaştı.

Detaylı bilgi için linke tıklayın. 

ŞİMAL DOĞAN