Kiğılı, son dönemde hız verdiği teknoloji yatırımlarını metaverse dünyasına yaptığı giriş ve Tomorrow koleksiyonuyla taçlandırdı. Kiğılı’nın “Yarın için bugünden” mottosuyla oluşturduğu Tomorrow koleksiyonunun tanıtıldığı lansmanda, dünyanın ilk holografik NFT defilesiyle de metaverse’teki NFT parçaları ilk kez paylaşıldı.

Erkek giyimine getirdiği farklılık ve yeniliklerle öncülüğünü sürdüren Kiğılı, “Yarın için bugünden” mottosuyla oluşturduğu ekolojik ve teknolojik ürünlerinin yer aldığı Tomorrow koleksiyonu ile birlikte Türkiye’nin giyilebilir ilk NFT parçalarınıtanıttı.

Dünyanın ilk holografik NFT defilesine sahne olan lansmana Kiğılı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hilal SuerdemKiğılı CMO’su İlkay Keleş, dijital içerik üreticisi Bedirhan SoralOktay KaynarcaAbdullah Avcı Bensu SoralBeyza ArıcaElif ŞahinCener Yıldırım, Deniz BaydarTugay Mercan’ın yanı sıra iş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı. Kiğılı’nın NFT ve Tomorrow koleksiyonlarının tanıtıldığı lansman, DJ Burak Yeter’in performansına da ev sahipliği yaptı.

Sevinj Rustamkhanli

Kaynakça