“Yeni Nesil İletişim” sloganı ile müşterilerine stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti veren Avantgarde İletişim, yurt dışında önemli bir başarıya daha imza attı. Türkiye’de 2004 yılından İngiltere’de ise 2020 yılından bu yana faaliyetlerine devam eden şirket Prestige Awards 2022’de “En iyi PR Ajansı” kategorisinde ödül aldı.

2004 yılında Türkiye’de 2020 yılından itibaren ise İngiltere’de hizmet vermeye başlayan Avantgarde İletişim başarısını taçlandırdı. 18 yıllık tecrübesi ile 200’ün üzerinde marka ve kuruma stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti veren şirket, Prestige Awards 2022’de “En iyi PR Ajansı” kategorisinde ödül aldı.

Prestij ödülleri son 12 ayda pazarlarında en iyisi olduğu kanıtlanmış işletmelere verilirken, çok sıkı bir jüri değerlendirmesine de tabii oluyor. Değerlendirilen kategorilerde jüri, hizmet mükemmelliği, sağlanan hizmet kalitesi, yenilikçi uygulamalar, değer & etik , sürdürülebilir çalışma yöntemleri ve performansta tutarlılık gibi başarıları göz önünde bulunduruyor. Ayrıca en üst düzeyde müşteri hizmeti verebilen, değişen sektörle beraber gelişmeye hazır, müşterisine karşı yenilikçi, dilinin açık ve etkili, sürdürülebilir çalışma yöntemleri olması gibi birçok etken rol oynuyor. Avantgarde İletişim’de 2022 yılı çalışmaları sunumu ile ödülü kazanmaya hak sahibi oldu.