Banvit BRF, pazarlama iletişimi sektörünün önemli yayınlarından Pazarlamasyon Dergisi’nin düzenlediği The Hammers Ödülleri’nde ‘FMCG Sektöründe En İyi Pazarlama Takımı’ kategorisinde ‘Banvit’se Tamam!’ kampanyasıyla ‘Gümüş’; ‘En İyi Sosyal Sorumluluk Takımı’ kategorisinde de Akıllı Çocuk Sofrası projesiyle ‘Bronz’ ödül aldı.

Banvit BRF ayrıca, Reklamcılar Derneği’nin 34’üncüsünü düzenlediği ‘Kristal Elma Ödülleri’nde ‘Reklamda Toplumsal Cinsiyet Eşitliği’ kategorisinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hazırlanan ‘Eşitlik Varsa Tamam!’ kampanyasıyla da ödüle değer görüldü.

Gerçek Banvit çalışanlarının rol aldığı, kendi evlerinde çekim yaptığı ve seslendirdiği bu reklam filmi bizlere markanın samimi tarafını gösterdi, sıcak bir iletişim kurdu ve sadece reklam değil de gerçekten sofralarına konuk oluyormuşuz hissi yarattı. 

Bu alandaki çalışmalarını sadece tanıtım yapılan bir reklamla paylaşmaktansa, Banvit BRF çalışanlarının doğal hallerini, ailelerini, evlerini görmek, seslerini duymak “evet, Banvit gerçekten bu konuyu önemsiyor” dedirtti. 

Ne düşünüyorsunuz, Banvit’in ödülle taçlandırılmış bu reklamı sizce ne kadar başarılı?