Louis Vuitton, LEGO® yaratıcıları ve LEGO® Sertifikalı profesyonellerle tüm dünyada yılbaşı vitrin ve mağaza içi görsel sunumu için iş birliği yaptığını duyurdu. 29 Ekim 2022 ve 1 Ocak 2023 tarihleri arasında ikonik LEGO® parçaları ilham veren sahneler yaratmak için kullanılacak…

Louis Vuitton Visual Image Studio tarafından tasarlanan ve LEGO® Serfikalı Profesyoneller tarafından hayata geçirilen bu renkli sahneler, LEGO Group’un da aralarında bulunduğu Louis 2022 Trunks ile başlayan yaratıcı alışverişi daha da ileriye taşıyor. 

LEGO® Sertifikalı Profesyonelleri, LEGO® System-in-Play’e olan tutkularını mesleklerine dönüştüren, ilham veren bir grup LEGO üreticisinden oluşuyor. Bu kişiler aynı zamanda dünyanın dört bir yanındaki insanlarda neşe uyandıran birçok büyük ölçekli LEGO yapılarının arkasındaki yaratıcı isimler…

LEGO Group’un 90. yılına da denk gelen iş birliği global çapta mağaza ziyaretçilerini etkilemeyi hedefliyor. Tasarımlarda karla kaplı Noel ağaçları kışı çağrıştırırken, lego parçalarıyla kaplı arka planlar Damier deseninin enerjik aranjmanlarında beliriyor. Bir diğer sahnede, Arc de Triomphe ve Pont Neuf’ün son derece ayrıntılı replikaları tatil sezonu boyunca Paris rüyasını canlandırıyor. 

LEGO Sertifikalı Profesyoneller ile yapılan iş birliği, el yapımı tasarımın kalıcı mesajının altını çiziyor. Parçaları söküldükten sonra, yerel okullara bağışlanacak.

Kaynak