YENİ DERSER:

ERDEM AKSAKAL İLE KİMLİKLERİMİZLE BARIŞMAK
 
 ATOLYE LİDERİ
Erdem Aksakal, İzmir Bornova Anadolu Lisesi’ndeki öğrenciliği sırasında yazma alışkanlığı kazandı. İTÜ’de  Elektronik Haberleşme Mühendisliği, Boğaziçi Üniversitesi’nde İşletme Yüksek Lisansı eğitimi aldı. Birçok yerli ve yabancı şirkette çalıştı. Şu an SAP Türkiye’de Pazarlama Direktörü.
Erdem Aksakal liderliğinde yapılan ‘Kimliklerimizle Barışmak’ kimliklerimizin nerede konumlandığını, hangi yerleşik toplumsal ve kültürel düşüncelerin bizi sınırladığını, bizim için gerçekten önemli alanlara kendimizi nasıl tutkuyla adayabileceğimizi sorgulayacak bir derstir. Bu ders yalnızca işimizle değil kendimizle ve sevdiklerimizle nasıl dolu dolu ilişkiler yaşayabileceğimizi gösterir. Gerçek kimliğimizle barışık olmayı ve ilişkilerimizi birbiriyle rekabet eden değil uyum içinde olan ortaklıklara dönüştürebileceğimizi anlatan bir derstir.
EBRU NİHAN CELKAN İLE NASIL ÜRETKEN OLURUZ
ATOLYE LIDERİ
Ebru Nihan Celkan Şişli Terakki Lisesi’ni bitirdikten sonra lisans eğitimini Uludağ Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünde, yüksek lisansını İstanbul Üniversitesi Pazarlama bölümünde tamamladı. 2004 yılında Volvo İş Makinalarında çalışmaya başladı. 2016 yılına kadar Volvo’da satış destek uzmanı, pazarlama uzmanı ve altı yıl süresince Pazarlama, CRM ve Satış Destek Müdürü olarak görev yaptı.
Ebru Nihan Celkan liderliğinde yapılan ‘Nasıl Üretken Oluruz‘ dersinde  üretken olmanın neden bu kadar zor olduğu felsefe ve psikolojiden yararlanarak anlatılır. En verimli olduğumuz zamanların hangileri olduğunu ve bu zamanları verimli kılan koşullar tartışılır. Doğru amaçları benimsememize, erteleme alışkanlığından vazgeçmemize ve stresle baş edebilmemize yardımcı olacak pratik stratejiler öğrenmemize yarayan bu ders aynı zamanda yaratıcılık için gerekli koşulları her gün sağlamayı öğretiyor.
Size Neler Kazandırabilir:
* Yavaşlayarak ve kendimize odaklanarak iş yaşamında kendiliğinden benimsediğimiz davranış kalıplarının bize gerçekte ne ölçüde yardımı olduğunu ya da bizi nasıl engellediğini görmek,
* Üretken olmamızın önündeki engelleri saptamak,
* Bizim için esin kaynağı olan ve bizi harekete geçiren durum ve koşulları saptamak, analiz etmek,
* Erteleme, dikkat dağılması ve bir noktaya takılıp ilerleyememe gibi bilinen engelleri aşmak için pratik yöntemleri öğrenmek.
Kaynak için tıklayın.