Brandweek heyecanı bu yılda kaldığı yerden devam ediyor. Bir çok farklı alandaki profesyoneli bir araya getirecek bu etkinlikle yaratıcılığı ve size ilham verecek oturumları altı alanda topladık.

Pazarlamanın Gücüne İnananlar Buraya!

Marka ve pazarlamaya dair güncel gelişmeler ve uluslararası alandaki önemli isimlerin deneyimleri ile mi ilgileniyorsunuz? O zaman doğru yerdesiniz. Özellikle Marka ve Pazarlama danışmanı Said Baaghil’in oturumunu kaçırmamalısınız. ‘İşletmeyi Dönüştüren Adam’ olarak bilinen Baaghil konuşmasında “marka her şeydir” diyecek. Kaçırmamanız gereken bir başka konuşma da Bruce Dickinson’ın oturumu. Iron Maiden gibi dünyaca ünlü bir grubun solistliği ile girişimciliği bir arada başarılı bir şekilde yürüten Dickinson yaratıcı düşünmeye dair önemli paylaşımlarda bulunacak. İki konuşma da Brand Week’in ilk günü olan “Marketing Day”de yer alacak.

Network Ve Ötesi…

Marka ve pazarlamaya dair güncel gelişmeler ve uluslararası alandaki önemli isimlerin deneyimleri ile ilgili misiniz?  ‘’Satış söz konusu olduğunda deneyimin kendisi, markaya algısal katkı söz konusu olduğunda ise deneyimin hatırası önemlidir.’’ Bu sözlerin sahibi Doç. Dr. Kaan Varnalı’nın oturumunu kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. Bir diğer önerimiz ise FutureBright Kurucu Ortağı Akan Abdula’nın oturumu. O da Müşteri deneyiminde Türkiye’ye özgü problemler, zorluklar ve deneyim tasarlayan markaların dikkat etmesi gereken noktaları gözler önüne serecek.

Kreativite Ve Dijitalin İnanılmaz Uyumu

Yaratıcılığın üretimdeki rolü ve bu alandaki uluslararası alandaki önemli isimlerin deneyimleri ile ilgili misiniz? Apple’ın Efsanevi Kreatif Direktörü ve Bestseller Yazarı Ken Segall oturumunda ‘Basit güçlüdür’’ diyecek. Ünlü Kreatif Direktör, Yazar Dave Trott ise basit düşünmenin çok daha akıllıca olduğundan bahsedecek. Bu oturumları kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

Geçen Yıl Öğrendiğimiz Her şey Çoktan Eskidi

Yeni trendlerin markalardaki rolü ve bu alandaki önemli isimlerin deneyimleriyle ilgili misiniz? Bu alanda Tasarımcı ve Sanat Yönetmeni Stefan Sagmeister’in oturumunu kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. Bir diğer kaçırmamanız gereken oturum ise; Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi, Xedzone Kurucu Ortağı Prof. Dr. Kerem Rızvanoğlu’nun ‘’Doğru karar anında müşterinin yanında olmak’’ temasıyla yapacağı konuşmasının size çok şey katacağına eminiz.

 

Teknoloji Dünyası Ve Deneyimin Gücü

Teknolojiyle ve bu alandaki gelişimin markalara olan getirimiyle ilgili misiniz? Bu alandaki önemli isimlerin deneyimleri ile ilgileniyorsunuz. Bu yüzden  GittiGidiyor, Kullanıcı Deneyimi Stratejileri & Proje Geliştirme Müdürü İrfan Gürvardar’ın oturumu ilginizi çekecek. Sonrasında ise Ünlü Antropolojist Genevieve Bell’in oturumunu kaçırmamalısınız.

Biraz Da Eğlence

İletişimde eğlencenin ve eğlencede iletişimin rolünün tartışmasız bir öneme sahip olduğunun farkında mısınız? Brand Week’in açılışında kaçırmamanız gereken bir etkinlik var. Ünlü markaların maskotlarının ve ikonlaşmış ögelerinin yürüdüğü coşkulu geçit töreni tam sizlik. Sonrasında bütün kariyerini eğlence ve spor dünyasındaki müşterilerine ayırmış olan Robin Courage’ın efsanelerle geçen hayatını dinlemek sizin için ilham verici bir deneyim olabilir. Tabi ki Türkiye’den bir efsane olmazsa olmaz. Ali Poyrazoğlu’nun başarılarla dolu tiyatro ve sinema geçmişini dinlemeden geçmeyin.