Pazarlama iletişiminin alt disiplinleri olan halkla ilişkiler, reklam, tasarım ve doğrudan pazarlama aktivitelerinde erişilen başarıların ödüllendirilmesi ve yaratıcılığın üst seviyeye taşınması amacıyla MediaCat tarafından düzenlenen 12. Felis Ödülleri, 7-8 Kasım 2017’de sahiplerini buldu.

Zorlu PSM’de Jülide Ateş’in sunumuyla gerçekleşen 12. Felis Ödülleri’nin ilk gecesinde Açık Hava, Basın, Doğrudan Pazarlama, Entegre Kampanyalar, Film, Medya, Promo & Aktivasyon, Radyo, Üretimde Ustalık ve Sağlık İletişimi kategorilerindeki en başarılı işler ödüllendirildi. Pınar Erbaş’ın sunumuyla gerçekleşen ödül töreninin ikinci gecesinde ise Dijital, Dönüştüren Pazarlama Etkisi, Markalı İçerik ve Eğlence, Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik Mobil, PR ve Verinin Yaratıcı Kullanımı kategorilerinin en iyileri ödüllerini aldı.

Yılın Ajansları ve Büyük Ödüller
Yılın en başarılı ajanslarının ödüllendirildiği ilk gecede Yılın Yaratıcı Ajansı 4129Grey, Yılın Doğrudan Pazarlama Ajansı directComm ve Yılın Medya Ajansı Mindshare ödüllerine kavuştu. 12. Felis Ödülleri’nin ikinci gecesinde Yılın PR Ajansı ödülünü Excel İletişim ve Algı Yönetimi alırken, Yılın Yeni Nesil Ajansı BLAB, Yılın Reklamvereni ise Vodafone Türkiye oldu.
Felis’in yanı sıra özel ve büyük ödüllerin de sahiplerine kavuştuğu gecede PR ile Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik bölümlerinde Büyük Ödülün sahibi “İyilik Paylaştıkça Çoğalır” projesi ile MPR oldu. Dijital bölümü Büyük Ödülü ise “Netflix Ebru Originals” ile 4129Grey’in olurken Dönüştüren Pazarlama Etkisi bölümünde ise Büyük Ödül’ün sahibi “E-Taşımacılık” ile eTA oldu.

Tarihi Bir Rekor !
Tüm kategorilerde toplam 3 bin 385 başvuru alan Felis 2017, sektör yarışmaları tarihinde en yüksek başvuru sayısına ulaşarak rekor kırdı.

Kaynak için tıklayın
Kaynak için tıklayın