Orkid, sanatçı Nil Karaibrahimgil orta eğitimini tamamladıktan sonra üniversite eğitimi için imkanı olmayan genç kızlara destek olabilmek için Türk Eğitim Vakfı (TEV) ile işbirliğiyle oluşturulan Nil’in Kızları Burs Fonu’na destek verdi.

Eğitimini tamamlama imkanı bulamayan genç kızlara destek sağlayabilmek ve Nil’in Kızları Burs Fonu’na katkı sağlayabilmek için Zorlu PSM’de Nil Karaibrahimgil’in fotoğraflarını içeren sergi düzenlendi.Düzenlenen bu Fon’un duyurusu ise son yılların en başarılı moda fotoğrafçılardan biri olan Emre Güven’in çektiği fotoğraflardan oluşan bir sergiyle yapıldı.

Zorlu PSM’de gerçekleşen sergide yer alan fotoğraflardaki mesajlar, Nil Karaibrahimgil imzalı “Keşkeleme İlerle”, “Yönünü Bilenin Yolu Açılır” ve “Aklın Almadığına Kalbini Aç” gibi yazılardan seçilerek oluşturuldu.

 

Karaibrahimgil projeyle ilgili olarak, “Üç yıl önce oğlum oldu, şimdi de kızlarım oluyor. Şarkılarımla ve yazılarımla ilham verdiğimi hissettiğim kızlara artık eğitimlerinde de destek olmanın heyecanı içindeyim” diyerek bu projede yer almanın heyecan ve mutluluğunu bir kez daha vurgularken,Orkid ise  Emre Güven’in çektiği fotoğraflardan birini satın alarak her zaman genç kızların yanında olduğunu ve denemekten korkmamaları gerektiğini ifade etti.

Kaynak

Kaynak