Bu yıl 18. Yaşına girmeye hazırlanan MARKA Konferansı, birbirinden etkileyici, birbirinden renkli, ilham verici konu ve konuşmacılarıyla 13-14 Aralık 2017 tarihlerinde Hilton İstanbul Bomonti’de yapılacak. Lider konferans kuruluşu Yürekli tarafından, başarılı bir süreklilik anlayışıyla 18 yıldır düzenlenen ve tam 16 yıldır Yapı Kredi World’ün ana sponsorluğunu üstlendiği MARKA Konferansı, bu sene insan hayatında çok önemli bir dönüm noktası olan “onsekiz yaş halini” konferans deneyimine taşıyor. MARKA Konferansı, 18. Senesinde de iş dünyasına katkı ve motivasyon veren muhteşem içerikleriyle Türkiye’nin en büyük ve en etkileyici fikir platformu olmaya devam edecek gibi görünüyor.

Her sene etkileyici konu ve konuşmacılarıyla bir çarpma etkisi yaratan MARKA Konferansı sahnesinde, bu yıl da dünya gündemine çalışmaları ve başarılarıyla akıllara yer eden birbirinden önemli isimler çarpıcı konularıyla yer alacak. Türkiye’nin etkileme gücü en yüksek 1500’den fazla yöneticisinin bir araya gelmesiyle oluşan bilinçli bir seyirci kitlesine hitap edecek MARKA Konferansı sahnesinde yer alacak konuşmacı ve konuları şöyle:

ANGELICA CHEUNG – Vogue China Genel Yayın Yönetmeni: Vogue China’nın kurucusu ve yayın yönetmeni olmasının dışında, dünya ticaretinde en çekici pazarı Çin pazarına girebilecek lüks markalara danışmanlık veriyor. Milenyum Kuşağı diye adlandırılan genç tüketici kitle davranışlarını irdeleyerek, Çin ile Batı’da yer alan Milenyum Kuşağı arasındaki farklılıkları karşılaştırarak, Uzak Doğu modasına ve trendlerine yön veren bir dahi.

ALAN YAU – Wagamama, Hakkasan, Yamabahçe, Park Chinois, Ling Ling Kurucusu: Restoran sektöründe dünyanın en gözde markalarının yaratıcısı Alan Yau, Wagamama, Hakkasan, Park Chinois, Ling Ling gibi başarılı ve önemli konseptlere ek olarak, son girişimi Yamabahçe ile Londra’nın merkezinde açtığı Türk fırını mutfağıyla ilgiyi üzerine çekiyor.

ALEXEY MOISEENKOV-Prisma Labs Kurucusu ve CEO’su: Dünya Alexey Moiseenkov’u, fotoğrafları alışılmadık tarz ve tasarımlara uyarlama yeteneğinden dolayı, sosyal medya dünyasını hızla ele geçiren PRISMA uygulaması ile tanıdı. MARKA Konferansı sahnesinde, doğru ve uygun yatırımlar yapılması için Türk iş dünyasının ufkunu genişletecek açıklamalar yaparak, yapay zeka gerçeğine’’ Ne kadar hızlı adapte oluruz.?’’ Sorusunun cevabını yanıtlayacak.

STEVEN BARTLETT–Sosyal Medya Girişimcisi, Social Chain Kurucusu ve CEO’su: Dünyanın en büyük sosyal pazarlama ajansı olan Social Chain’ı 18 yaşında kuran Steven Bartlett, şu an 25 yaşında. Nike, Adidas, Apple gibi dev dünya markalarının dışında dünyaca ünlü sanatçıların sosyal medya stratejilerini yaratıyor ve yönetiyor.

JOSH LITTLEJOHN – Sosyal Girişimci, Social Bite Restoranlarının Kurucusu: İskoçya’da kurduğu Social Bite restoran zincirleri sayesinde evsiz insanlara ütopya yaratan bir idealist.

MATTHEW SLOTOVER- Frieze Kurucusu: Dünyanın en büyük ticari sanat otoritesi Frieze’nin kurucusu Matthew Slotover, dünya üzerinde sanatın nereye doğru gittiğinin ve iş dünyası ile ilişkisinin nasıl olması gerektiğinin yanıtlarını bulabileceksiniz. Bunun dışında dünyanın en büyük sanat platformu olan Frieze’nin lokalden başlayıp global perspektife ulaşan başarı hikayesinden bahsedecek.

DEYAN SUDJIC– Design Museum London Direktörü: Tasarım kavramının hayata nasıl katılabileceğine dair çalışmalar yapan ve bununla alakalı projeler üreterek tasarıma yön veren bir dahi. Başarılarının içerisinde, bu tasarım projeleri kapsamında Ferrari gibi dünyaca ünlü markalarla yaptığı işbirlikleri de bulunuyor.
JULIE MONTAGU,NICK JONES, SUSIE ORBACH Marka konferansına katılacak diğer önemli isimlerdir.

Kaynak için tıklayın.