Eczacıbaşı Topluluğu,Türkiye’deki gençlerin kültür ve sanat etkinliklerine ulaşımını artırmak ve bu etkinliklere karşı hevesi artırmak adına geçen yıl başlattığı Kültür Sanat Kart projesini 2018’de de devam ettirerek,3 yeni reklam filmi ile karşımızda.

Kültür Sanat Kart projesi için hazırlanan “Metrobüs”, “Siren” ve “Story” adlı üç filmde üniversite öğrencisi gençlerin metropol hayatından kaynaklı sorunlarca kuşatılan sohbetlerine yer veriliyor. Sohbetler hız kesmeden devam ederken marka da konuyu değiştirip, Kültür Sanat Kart aracılığı ile gençleri biraz da sanattan konuşmaya davet ediyor.

 

İKSV Kültür Sanat Kart’ın içindeki 250 TL’lik bakiye İstanbul Müzik, Caz, Film, Tiyatro Festivalleri, İstanbul Bienali, İstanbul Tasarım Bienali’nde, Salon İKSV’de, Filmekimi’nde ve İKSV’nin düzenlediği tüm etkinliklerde kullanılabilir.İKSV Kültür Sanat Kart’a sahip olmak için düzenlenen çekilişe başvurular 28 Ocak’a kadar devam edecek ve çekiliş sonuçlarına göre İKSV, üniversite öğrenimlerini Türkiye’de sürdüren 18-25 yaş arası 1000 gence İKSV Kültür Sanat Kart hediye edecek.Böylelikle Eczacıbaşı Topluluğu’nun süren desteğiyle önümüzdeki yıllarda da devam edecek İKSV Kültür Sanat Kart projesi, her yıl 1.000 öğrenciyi kültür-sanatla buluşturacak.

Sonuç olarak,yapılan bu reklam kampanyalarının ve organizasyonların amacı, gençlerin kültür ve sanat etkinlikleriyle yoğrulup ve bu şekilde gelişmelerini desteklemek ve onların çok yönlü bir şekilde düşünmeye ve hareket etmelerine teşvik etmektir.

Kaynak

Kaynak

Kaynak

Kaynak