Bu yıl 12’ncisi düzenlenen Felis Ödülleri’nden 43 Felis ile ayrılan ve Yılın Yaratıcı Ajansı seçilen 4129 Grey,2018’e sayılı günler kala Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile sokak kedilerine isim aradığını duyurmuştu.Bu duyuru; “Duymuşsunuzdur, 43 Felis aldık! 🤷🏽‍♀️👊🏼 Alırken düşünmedik, sonradan dank etti. Onlara birer isim lazım! Bu postun altına isim önerilerini yaz, biz de mis gibi bir sürpriz yapalım 😉 #kedilereisimarıyoruz”şeklinde 4129grey instagram hesabında yayınlanmıştır.

İsim arayışını Instagram Stories üzerinden yaptığı paylaşımlarla da sürdüren hayvan dostu ajans, takipçilerinden gelen isim önerilerini kedi evlerine dönüştürmeye koyuldu. Hayvan sevgisi ve ajans çalışanlarının emeği birleşince de 43 Felis kedisi de 43 kedi evine dönüştü.

Sokak hayvanlarının yardımımıza en çok ihtiyaç duyduğu bu soğuk kış günlerinde Felis kedi evleri İstanbul’un çeşitli noktalarındaki yerlerini almaya başladı.

Sonuç olarak,hala karşılıksız sevginin olduğunu bilmek ve kendimizden başka canlılarında yaşadığını hatırlamak insanlık için umudun olduğunu gösteriyor.Bu tip içeriklere sahip projelere karşı farkındalığın artmasını diliyor ve devamını bekliyoruz…

Kaynak