Dijital pazarlama sektöründe çalışan kadınları bir araya getiren profesyonel iletişim ağı Women.Digital, ilk meetup’ını gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

26 Şubat günü saat 19.00’da Joint Idea Kanyon’da gerçekleştirilecek olan Women.Digital Kick-Off Meetup etkinliği, girişimin vizyonunun ve hedeflerinin açıklanacağı kısa bir sunumun ardından katılımcılarla birlikte gerçekleştirilecek interaktif ve keyifli bir oturum ile tamamlanacak. Joint Idea’nın sponsorluğunu üstleneceği etkinliğe dijital pazarlama sektöründe çalışan tüm kadınlar ve erkekler ücretsiz olarak katılabilecek.

Women.Digital tarafından her ay gerçekleştirilmesi planlanan meetup’larda  güncel dijital pazarlama trendlerine yönelik eğitimler, interaktif oturumlar, mentorluk ve atölye çalışmaları yapılacak. Türkiye’nin yanı sıra diğer ülkelerden başarılı kadın dijital pazarlamacıların da üye ve konuşmacı olarak yer alacağı girişimin amaçları arasında kadınları kariyerlerinde güçlendirmek, kadınların kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve yeni iş fırsatları yaratmak bulunuyor.

Kaynak