Ankara Ticaret Odası ev sahipliğinde, ATO Congresium’da 13-14-15 Aralık 2017 tarihlerinde 3. sü düzenlenen Ankara Marka Festivali, 4. Ankara Marka Festivali için hazırlıklara başlıyor.

İlk olarak 2015 yılında düzenlenen festival, 80 konuşmacı ile marka sektörünün önemli girişimcilerini, ajanslarını, reklam ve halkla ilişkiler dünyasının önemli isimlerini ağırladı. 2016 ve 2017 yılında ise katılımcı ve konuşmacı sayısını artırarak hem yerel hem de uluslararası konuşmacılara yer vererek Türkiye’de yapılan marka festivalleri arasına girmeyi başardı.

Festival’de keynote konuşmaların yanısıra, deneyim atölyeleri, fuar alanı, sergiler, ünlü sanatçıların dinletileri ve ödül töreni etkinlikleri de yer aldı.

İlham veren isimler, marka fikirler sloganı ile 3 yıldır organizasyonu TemaCC tarafından yapılan festival bu zamana kadar  Yıldız Holding Pazarlama Direktörü Alkan Ertaltan, PPR Ajans Başkanı Selma Semiz, Türk Hava Yolları CEO’su İlker Aycı, Onedio.com CEO’su Kaan Kayabalı gibi farklı sektörlerden bir çok önemli ismi bir araya getirdi.

4. Ankara Marka Festivali ise 2018 yılı için; Girişimcilik, marka, pazarlama, iletişim, tasarım, reklamcılık, medya, iş dünyası, sanat ve zanaat, inovasyon, bilim ve teknoloji alanındaki yaratıcı işleri meraklısı ile etkileşime açmak, bu alanlardaki “İlham Veren”  büyük ustaları dinleyicisi ile buluşturmak üzere “İlham” teması ile tasarlanmaktadır.  

Uluslararası alanda yaptıkları işlerde fark yaratmış, rol model olmuş; deneyimleri, özenli işleriyle ilham veren ve takdir gören kişilerin üretim yolculuklarındaki kıymetli keşiflerini, modellerini, iş yapış biçimlerini ve önerilerini mercek altına almakta, izleyicileri “İlhamım Sensin” mottosuyla buluşturmayı hedeflemektedir.