GittiGidiyorve Coca-Cola geçtiğimiz günlerde ilgi çekici bir birlikteliğe imza attılar ve böylelikle Coca-Cola’nın online satış dükkanı açıldı. Eminiz ki bu online dükkanda neler satılacağını siz de merak ediyorsunuz. Gelin bu merakınızı hep beraber giderelim.

 

Ayda 60 milyon ziyaret alan ve yaklaşık 19 milyon kayıtlı üyesi bulunan e-ticaret platformu GittiGidiyor, Coca-Cola’nın beşinci büyük şişeleyicisi konumundaki ‘Coca-Cola İçecek’ ile iş birliği yaptı.Bu iş birliğiyle Türkiye’de ilk kez kendi sitesi dışında bir online platformda satış yapmaya başlayan şirketin çok sayıda lisanslı ürünü, GittiGidiyor müşterisiyle buluşuyor. GittiGidiyor’da açılan Coca-Cola Dükkanı’nda giyimden ev eşyasına, dekorasyon ürünlerinden kişisel bakım ürünlerine kadar birbirinden ilginç iki yüz çeşit ürünler sunuluyor.

Coca-Cola İçecek’in platformlarında mağaza açmasını değerlendiren GittiGidiyor Ticari Direktörü Bülent Elçin, ‘Coca-Cola İçecek’in platformumuza özel içecek paket seçenekleri sunması ve yaklaşık 200 özel tasarım ürünüyle dekoratif ve orijinal parçalara ilgisi olan müşterilerimize ve Coca-Cola koleksiyonerlerine hitap etmesi hem platformumuz hem de Coca-Cola İçecek’in online kanaldaki satışları açısından güzel sonuçlar almamızı sağlayacak.’ değerlendirmesinde bulundu.

GittiGidiyor üzerinden Coca-Cola’nın online mağazasını inceledik. Karşımıza Coca-Cola temalı bir sürü ürün çıktı. Bu ürünlerden bazıları sizi Coca-Cola dünyasında küçük bir nostalji turuna çıkarak cinsten. Eminiz ki eskiden Coca-Cola’nın yanında verilen kutup ayısını hatırlıyorsunuzdur! Bizce bu proje ile Coca-Cola, sevenleri için sadece bir içecek olmaktan çıkacak ve satışa çıkan ürünler ile bir yaşam stili haline gelecektir.

Kaynak için tıklayın