Eylül ayının başında hayata gözlerini yuman Figen İsbir’inadıyla Excel İletişim Ajansı ve TEV ortaklığıyla başlatılan eğitim bursu, gençiletişimciler için bağış toplamaya devam ediyor.

   İDA’nın web sayfasında yer alan bültene göre, Türkiye’de iletişim sektörünün dünya standartlarıyla paralel olarak gelişmesi için yaptığı çalışmalar, hayata geçirdiği projeler ve aldığı sayısız ödülle sevenlerini geride bırakarak aramızdan ayrılan Figen İsbir, genç iletişimcilere umut ve ilham vermeye devam edecek.

   Kurucusu olduğu Excel İletişim ve Algı Yönetimi tarafından İsbir’in adını ve vizyonunu sürdürmek amacıyla TEV işbirliğiyle hayata geçirilen “Figen İsbir Genç İletişimciler Bursu” ile devlet üniversitelerinde iletişim fakültesinde okuyan öğrencilerin 4 yıllık eğitim masraflarının karşılanması hedefleniyor.

   Excel İletişim ve Algı Yönetimi CEO’su Burçak Taşkın Yurdakul, konuyla ilgili aşağıdaki açıklamayı yaptı: 

Bazı insanlar vardır,temas ettiği her şeyde, herkeste ya da her işte kendinden bir iz bırakır. Figen Hanım işte o insanlardan biriydi. Bir anda tüm projenin seyrini değiştirebilecek bir fikir ile karşınıza çıkabilen, enerjisiyle, işine olan tutkusuyla hep şaşırtan, gerçekten vizyoner bir insandı. Figen Hanım, içinde bulunduğumuz sektörü geliştirmeyi ve büyütmeyi kendine misyon edinmişti. Bu doğrultuda da birçok çalışma da yürüttü. Ancak en çok yeni nesillerin ve genç iletişimci adaylarının desteklenmesini önemserdi. Onun bu vizyonunu ve misyonunu devam ettirmek için ‘Figen İşbir Genç İletişimciler Fonu’nu oluşturduk. Fonu desteklemek ve bursu sürekli kılabilmek için elimizden geleni yapacağız. Umuyoruz ki, uzun yıllar daha da çoğalan desteklerle bu projeyi devam ettiririz ve Figen Hanım’ın hayalini gerçekleştirmeye devam ederiz.”

Fondan faydalanmak için TEV ile iletişime geçecek olan adaylara yardımda bulunmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Figen İsbir hakkında daha çok şey bilmek ister miydin?
  http://www.proutletplus.com/2018/12/17/figen-isbire-veda/

Kaynak:  http://www.ida.org.tr/?p=5513