Girişimci ruhun kazandığı günümüz dünyasında, bu ruh bu kez anne babaların mumla aradığı bir çözümü beraberinde getirdi. Çocuğumun entellektüel birikimine katkı sağlamak için ne yapsam diye düşünen tüm anne babalar için çözüm Tügiad Girişimcilik ve Inovasyon Komisyonu Başkanı Burçin Önal’dan geldi. Bir ebeveyn platformu olarak geliştirilen Good Parents, aileler ve çocukları ortak bir bakış açısında bir araya getiriyor.

2016 yılında bir fikir olarak konuşulmaya başlanan Good Parents, 2017 yılının Aralık ayında Burçin Önal ve Tügiad Başkanı Ali Yücelen ortaklığı ile hayata geçirildi. Şu anda yirmiye üyeye yakın bir ekiple çalışmalarına devam eden platformun gelişim süreci bir yılda tamamlandı. Hem web sitesi üzerinden hem de Android ve iOS platformlarında ücretsiz olarak kullanıma açık.

Veri havuzunda 400’den fazla ekinlik merkezi bulunduran Good Parents, her hafta size çocuklarınızla birlikte yapabileceğiniz dans, gezi, kamp, müzik, sağlık, sanat ve spor kategorilerinde 850‘den fazla etkinlik sunuyor. Yapay zekâ destekli algoritmasıyla çocuğun yaşına, ilgi alanlarına ve konumuna göre size en iyi seçenekleri çıkarıyor ve size sadece içlerinden birini seçmek kalıyor. İki yönlü bir iletişim de sunan platformda etkinlik merkezlerini puanlarken, karşılaştırabilir veya hâlihazırda yapılan yorumları okuyabilirsiniz.

Girişimtürk yatırım firmasından 10 milyon TL yatırım alarak yola çıkan Good Parents, İngiltere, İtalya, İspanya ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde hizmet vermek için kolları sıvadı. Satılan etkinliklerden komisyon alan Good Parents aynı zamanda reklamlardan da gelir sağlıyor ve Türkiye’nin döviz hareketlerini hızlandırmayı planlıyor.

Good Parents uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.


KAYNAK: https://webrazzi.com/2018/11/02/ebeveynler-icin-yerli-etkinlik-platformu-good-parents/