Starbucks şimdi de ABD’li şarkıcı Ariana Grande ile iş birliği için anlaştı. Anlaşma sürecinde her iki tarafta bu iş birliğine dair ipuçları veren tweetler paylaştılar.

Şarkıcı Ariana Grande’nin en sevdiği emoji bulutmuş. Hatta bu iş birliği de “Cloud” isimli parfümünü çıkardıktan kısa bir süre sonra yapıldı. İçeceğin adı ise “cloud (bulut) macchiato” olacak ve bu içecek size, bardağınıza bulutları sıkıştırmayı vaadediyor, en azından yapılış şekli nedeniyle kremasız ancak bol köpüklü olması içenlere böyle bir izlenim yaratacakmış.

Sanatçının soyismi ve kahve boyutu belirtirken kullanılan kelime benzerlik gösterince, çeşitli espriler de yapılıyordu.Hatta birkaç sene önce Starbucks secret menu de yer alan bir Ariana Grande kahvesi de mevcut. Bilmeyenler için söyleyeyim; secret menu, asıl menüde bulunmayan ancak kahve severlerin sipariş esnasında belirttiği özelliklere göre hazırlanan birbirinden farklı kahveleri içeriyor. Ariana Grande kahvesi ise her şeyden bol miktarda bulunan bir frappuccinoymuş.  Şimdi bu iş birliği sayesinde espriler yerini gerçeğe bırakıyor ya da başlıkta belirttiğim gibi; insanlar “Bi’ Ariana Grande, lütfen” demeye devam edebilir çünkü Cloud macchiato, Starbucks’ın menüsünde kalıcı olarak yer alacak.

  Bir de Starbucks, Ariana Grande’nin şarkılarının da yer aldığı 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel Spotify playlistini Twitter’da sanatçının şarkı sözlerini değiştirerek paylaştı.

Çalma listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: https://pazarlamasyon.com/starbucks-ariana-grande-is-birligiyle-yeni-bir-icecek-cikariyor/