Evet, gerçekten yapmışlar. Büyük bir izleyici kitlesi olan Game of Thrones final sezonuyla son defa sevenleriyle buluşacak. Bu buluşmanın öncesinde de Oreo ile dizi işbirliği yapma kararı almışlar. İş birliğinden doğan sonuç ise; leziz mi leziz Game of Thrones dünyası!

  Dizinin jenerik müziği arkada çalarken, özellikle diziyi heyecanla bekleyen kitlenin parçasıysanız duyduğunuzda heyecanınız bir kat daha artıyor, izlerken insanın canı çekiyor; dürüst olalım.

 Bu bahsettiğimiz video aslında Oreo’nun sınırlı sayıda üretilecek olan “Taht Oyunları” serisi için hazırladığı yeni bisküvilerin tanıtımı için hazırlanmış. Yapımında ise 2 bin 750’yi aşan bisküvi kullanılmış. Reklam ajansı ise 360i.

 Oreo Kıdemli Direktörü Justin Parnell’in söylediğine göre bu proje, markanın bu yılki en büyük iş birliklerinden biriymiş. Öyledir tabii, hayranları can evinden vurdunuz. Dizi bir başlasın, sosyal medya hesapları bisküvilerle dolup taşacak. Lafı fazla uzatmadan sizi hazırladıkları video ile baş başa bırakıyorum.

Kaynak: https://mediacat.com/oreodan-leziz-bir-game-of-thrones-jenerigi/