Günümüzde çoğu alışkanlığımız değiştiği gibi iletişim kurma ve sosyalleşme alışkanlıklarımız da oldukça şekil değiştirdi. Bundan 10 yıl öncesine kadar Whatsapp ve benzeri uygulamaların varlığından bile söz edemez iken, Whatsapp günümüz dünyasında en çok kullanılan iletişim platformu haline geldi. İletişimin günden güne dijitalleşmesiyle birlikte kullanıcılar yüz yüze olduğu gibi iletişime geçemeyip bununla birlikte kendilerini sadece yazı ile ifade etmekte güçlük çekmeye başladı. 

Kullanıcıların bu yardım çağrısına ilk olarak Emojiler yetişti. Fakat tüketim dünyasında olduğumuzdan dolayı kullanıcıların yeni bir arayış içine girmesi pek de uzun sürmedi. Elimizdekiyle yetinmeyip hep daha fazlasını istediğimiz şu günlerde Emojiler de biz tüketicilere yetersiz kalmaya başladı ve gülen, ağlayan, şaşıran sarı yüzleri görmektense sanal ortamda da kendimizi görmek istedik. Bu yardım çağrısına da Bmoji koştu.

Bmoji, dijital iletişimi daha da özel ve kişisel hale getirmeyi sağlayan yeni bir araç olarak bizleri karşılıyor. 3 yıl önce Emir Bahadır tarafından tasarlanan uygulama Avrupa ve Türkiye’de de hızla yayılıyor. Kullanıcıların kendilerini daha iyi yansıtabilmeleri ve kurulan iletişimin daha renkli hale gelmesini hedefleyen uygulama 80 farklı yüz ifadesini barındırıyor. Böylelikle üzüntünüzü, sevincinizi, öfkenizi Emojilerle değil kendi Bmojiniz ile daha özgür ve özgünce ifade edebileceksiniz. 

Kaynak için tıklayınız.