Dünyanın en ikonik kadın iç çamaşırı markası Victoria’s Secret, son aylarda günümüzün iyileşen ve normalleşen güzellik anlayışına ayak uyduramayışıyla eleştirileri üzerine çekmişti. Geçtiğimiz günlerde ilk trans modelini açıklayan ve her sezonki şovuna bu senelik mola vererek bir yeniliğe gideceğini söyleyen Victoria’s Secret, son kampanyasıyla takipçilerine ve tepkilere kulak verdiğini gösteriyor.

Geçtiğimiz gün ilk büyük beden yıldızı olarak Ali Tate Cutler ile çalışan marka, son kampanyasında da Bluebella iş birliğiyle tasarladığı yeni iç çamaşırı tasarımlarını daha ‘yenilikçi’ bir model ailesi ile tanıttı. Trans birey May Símon Lifschitz, büyük beden model Ali Tate CutlerOlivia Sang ve Endonezya orijinli Laura Rakhman Kidd’in yer aldığı çekimler, Victoria’s Secret’ın kendini içinde bulduğu döngüden kurtarma girişimini örnekliyor. Buna rağmen internet ve mağaza görsellerinde boy boy yer almaya başlayan yeni kampanya, markanın sözünün arkasında durduğunun gerçek bir göstergesi. Victoria’s Secret’ın heyecan verici dönüşümünü merakla takip ediyoruz.

Kaynakça: https://7news.com.au/lifestyle/lingerie-giant-victorias-secret-reveals-new-campaign-featuring-transgender-model-c-499616

https://vogue.com.tr/haber/victorias-secretin-kucaklayici-reklam-kampanyasi