Apple kullanıcılarının merakla beklediği kablosuz kulaklık olan AirPods Pro tanıtıldı. Tasarımı kulak içi kulaklık tarzında olan yeni kulaklık samsung’un son çıkan kulaklığını da biraz andırıyor. Aşağıda özelliklerine bakalım. 

AirPods Pro’nun özellikleri şu şekilde;

Önceki Modelde kullanıcılar sürekli gürültü sorunundan şikayet ediyordu. Apple bunun önüne geçmek için yeni kulaklığını aktif gürültü engelleyici teknolojisi ile çıkarttı ve bu sayede ses sadece kulaklığı takan kişiye gitmekte. AirPods Pro beraberinde kolayca çıkarıp takılabilen yumuşak ve esnek silikon uçları da getirdi. Uçlar büyük orta ve küçük olmak üzere 3 e ayrılıyor ve daha kaliteli bir ses deneyimine katkı sunuyor. Uçlar’ın içi konik tasarımlı ve bu sayede kulağınızın içine rahat bir şekilde girmesi ve yerleşmesi kolaylaşıyor. Ayrıca basıncı eşitlemeye yardımcı olan havalandırma delikleri sayesinde kulağınızda hiçbir şey yokmuş gibi hissediyorsunuz. 

Kulaklığın bir diğer özelliği ise iç gürültü mikrofonu. Bu mikrofon kulağınızın içini dinliyor ve istenmeyen sesleri ortadan anti-gürültü ile ortadan kaldırıyor. Kulaklığın iki modu var biri şeffaf mod bu mod sayesinde dışarıda olan sesleri de duyabiliyorsunuz diğer mod da ise yani gürültü engelleme modunda sadece kulaklığınızdan gelen sesi duyuyorsunuz. Cihazın alt ucunda ki kuvvet sensörüne basılarak kolayca bu modlar arasında geçiş yapılabiliyor. Adaptif EQ dinlediğiniz müzik kulağınıza göre otomatik olarak ayarlanıyor. AirPods Pro Siri’ye de güç veren

H1 yonga setinden gücünü alıyor ayrıca AirPods Pro suya ve tere dayanıklı olup 24 saatten fazla pil ömrü sunuyor. Kulaklığın ne zaman satışa sunulacağı henüz bilinmemekle beraber ülkemizde ki satış fiyatı 1.899.00 TL olarak açıklandı. 

Kaynak