Orta Çağ savaş oyunu sevenlerin 2012’den bu yana beklediği Mount And Blade II Kapalı betası ile oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Çıkışı yıllar önce duyurulan oyun meraklı bekleyenlerini bir hayli yormuş ve kızdırmıştı. Serinin ilk oyunu olan Warband ile oyun dünyasında adından sıkça bahsettiren Mount and Blade’i Ayrıca “Tale Words” adlı Türk bir şirketin yapması ve oyunda eski Anadolu uygarlıklarını andıran bölgeler, köyler, eşyalar olması ve atmosferin o dönemi yaşatması oyunun sevenlerinin birçoğunun da Türk olmasını sağlamıştı. Çıkışı 7 yıl önce duyurulan Mount and Blade II takipçilerini blog yazılarıyla bilgilendirmiş ve umutlandırmıştı.Tabi bu uzun süreçte birçok oyuncu da sinirini gizleyemedi. 

En son yayınlanan blog yazısında (29 Mart) Tale Words çoklu oyuncu modlarını denemek için çevrimiçi bir kapalı beta planladıklarını duyurdu.Yani oyunun aslı çıkmadan bir değiştirilebilir sürümü çıkacak bu sürümde oyuncuların geri dönüşleri değerlendirilecek ve Bu kapalı beta sayesinde düzeltmelerde bulunabilecekler. Ayrıca Mount and Blade sevenlerde özlemlerini giderebilecek.

Kaynak