Mediacat’in düzenlediği 14. Felis Ödülleri iki gece süren törenle sahiplerini buldu. İlk gecede Basın, Dijital, Mobil, Medya, Sağlık İletişimi, Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik ve Verinin Yaratıcı Kullanımı gibi kategorilerdeki en başarılı işleri ödüllendiren Felis,  ikinci gecede ise Dönüştüren Pazarlama Etkisi, Film, Radyo, Entegre Kampanyalar, Marka Deneyimi & Aktivasyon, Markalı İçerik & Eğlence, PR ve Üretimde Ustalık & Tasarım gibi kategorilerdeki en iyileri ödüllerine kavuşturdu.  

Tören Zorlu PSM’de Jülide Ateş’in sunumuyla gerçekleşti. Gecede 4 büyük ödül sahibini buldu. Açıkhava Büyük Ödülü;  Jeep için hazırladığı “Jeep İçin Çekildi” projesiyle Concept’in, Dijital Bölümü Büyük Ödülü ise Tohum Otizm Vakfı için gerçekleştirdiği “Farklı Bir Okul” projesiyle 4129Grey’in oldu. Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik Bölümü Büyük Ödülü ise bu yıl Nef Vakfı için hazırladıkları “Kadına Şiddet Haritası” projesiyle Büro ekibine, Verinin Yaratıcı Kullanımı Büyük Ödülü ise Türk Hava Yolları için hayata geçirdikleri “Turkish Airlines EuroLeague Flight Time” projesiyle Publicis İstanbul’a takdim edildi.

Dört Büyük Ödül’ün dağıtıldığı ikinci gecede ise Publicis İstanbul Koç Holding için hazırladığı Seni Sevmek Ne Güzel işiyle Film Bölümü Büyük Ödülü’nün ve 4129Grey Tohum Otizm Vakfı için hayata geçirdiği Farklı Bir Okul projesiyle Markalı İçerik ve Eğlence Bölümü Büyük Ödülü’nün sahibi olurken, Havas, Finish için hazırladığı Türkiye’nin Suyu kampanyası ve 25 Litre belgeseliyle sırasıyla Entegre Kampanyalar ve Marka Deneyimi ve Aktivasyon Bölümlerinde Büyük Ödül kazandı.

Yılın ajanslarının da ödüllendirildiği törende “Mindshare Turkey” Yılın Medya Ajansı, “Tribal Worldwide İstanbul” ise Yılın Yeni Nesil Ajansı olurken, Yılın Reklamvereni unvanının sahibi “Reckitt Benckiser” oldu.

Kaynak İçin Tıklayınız.