Ülkemizdeki en lüks oteller zincirlerinden biri olan DoubleTree by Hilton, Ankara‘da hizmet vermeye hazırlandığını açıkladı. Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) tarafından Ankara‘nın İncek bölgesinde yapılan Sağlık Kenti’nde açılması planlanan otelin bu sene içerisinde açılması bekleniyor.

DoubleTree by Hilton, LÖSEV’le yapılan anlaşmaya göre,lösemili çocukların tedavi gördüğü bir hastane ve eğitim kurumunun da yer aldığı karma proje içinde yer alacak. 88 odası ile hizmet vermeye hazırlanan Ankara lösantane hastanesinin hemen yanında bulunan DoubleTree by Hiltonda aynı zamanda Sağlıklı yaşam koçluğu, arzu eden misafirlere diyetisyen ve sağlık personeli eşliğinde kapalı havuz gibi hizmetler sunacak.

Hilton Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Türkiye Geliştirme Başkan Yardımcısı Carlos Khneisser, konuyla ilgili “Uzun yıllara dayanan bir geçmişimizin olduğu Ankara, aynı zamanda bir süredir yeni fırsatları da kolladığımız bir şehir. Double Tree markası Türkiye’de büyük bir ivmeye sahip ve yeni lokasyonla birlikte Ankara’yı ziyaret ederek ziyaretçilere sunabileceğimiz seçimi genişletmekten özellikle memnuniyet duyuyoruz.” diye konuştu.

LÖSEV Otelcilik Hizmetleri Genel Müdürü Arda Çalı şu açıklamaları yaptı: “Otelimiz için bir ortak ararken, ticari başarının yanı sıra ortak değerlerimizi paylaşabileceğimiz bir marka seçmemiz önemliydi. Hilton, Türkiye’de özellikle gençlerle olan bağı, Lösemili Çocuklar ve toplumla olan ilişkisi ve LOSEV ile gerçekleşmesini beklediğimiz sosyal sorumluluk projelerine verdiği önem konusunda güçlü bir geçmişe sahip. Otelin bu yıl içerisinde açılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Kaynakça: http://www.turkiyeturizm.com/doubletree-by-hilton-ankaraotelini-losevsaglik-kentinde-aciyor-59402h.htm