Bildiğimiz üzere akıllı telefon dendiğinde ilk akla gelen isimler bellidir. Apple ve Samsung başta olmak üzere bu isimlerin yanı sıra son zamanlarda Huawei de pazarın liderleri arasında yer alıyor. Uygun fiyat seçenekleri ve kamerasının yüksek çözünürlüklü ultra zoom özellikleri ile kullanıcıların ilgisini seçen Huawei her alanda Apple ve Samsung’a rakip olmaya devam ediyor.

İlk olarak Apple’ın Apple Watch’u ile hayatımıza giren akıllı saat alışkanlığımız Samsung’un Gear saatleri ile devam ederken Huawei de rakiplerinden geri kalmayarak akıllı saat serisine bir yenisini daha ekledi. Huawei Watch GT 2 adında olan bu saati ‘’Hiç Çıkarma’’ sloganı altında piyasaya sürdü. 

Gençlerin kullanıldığı reklam filminde onların günlük hayatlarından uyurken, yüzerken, koşarken, stresliyken, korkmuşken kesitler alarak o durumları saatin özellikleri ile birleştirerek kullanıcıların beğenisine sunmuşlar.

Rakiplerinden farklı özelliklere de sahip olan bu saat hem yaşam asistanı hem sağlık takipçisi hem de kişisel antrenörlüğünü üstlenmesiyle ilgi odağı olmaya aday görünüyor. 

Kaynak için tıklayınız.