Günümüzde markalar da ihtiyaçlara yanıt verebilmek adına yeni projeler açığa çıkarıyor. Nevzat Aydın’ın sahibi olduğu Yemeksepeti’nin geçtiğimiz aylarda uygulamaya koyduğu Banabi market alışveriş uygulaması kısa sürede gündem oldu. Türkiye’nin ilk ve en büyük online yemek siparişi platformu Yemeksepeti, yeni girişimi “Banabi” ile online market ürünleri siparişi sektörüne adım attı.Yemeksepeti’nin Getir’e rakip olarak geliştirdiği yeni mobil uygulaması “Banabi” sayesinde vatandaşlar anlık olarak alışveriş yapabilecek.Yemeksepeti’nin Banabi projesi de ihtiyaçtan doğan ve hızla büyüyen bir proje. Banabi, market alışverişini dakikalar içinde kapına getiren bir Yemeksepeti hizmetidir. 

“Banabi” hizmetinden yararlanmak için ekstra bir uygulama yüklemeniz gerekmiyor.Yemeksepeti’ne giriş yaptığında eğer Banabi’nin hizmet verdiği bir ildeysen ekranda market siparişi mi yemek siparişi mi vermek istediğini soran iki seçenek çıkıyor. Market siparişini seçersen “Banabi” arayüzüne geçiş yaparsanız ve istediğiniz ürünleri sepetinize ekleyip dakikalar içerisinde siparişinize ulaşabilirsiniz.Yıl sonuna kadar 10 ilde hizmet vermesi bekleniyor.Market ürünlerini yaklaşık 10 dakika içerisinde kullanıcılarına ulaştırmakta olan uygulama ile dondurma, dondurulmuş gıdalar, meyve-sebze, anne-bebek ürünleri, ev temizlik ürünleri ve kişisel bakım ürünleri gibi birçok kategoride 2.500’e yakın market ürünü online sipariş edilebiliyor.

Ürün çeşitliliği haricinde aktif kampanyalara da sahip “Banabi” ilk üç siparişi ücretsiz gönderiyor. Kullanıcılar kapıda nakit veya kredi kartı ile de ödeme yapabiliyor. Bunun haricinde 50 TL üzeri siparişlerde ise gönderim ücreti almıyor. Uygun fiyat avantajı ile alışveriş yapma fırsatı sunan Banabi’de kullanıcılar, gerçekleştirecek birçok kampanya ile de hesaplı alışveriş imkânından yararlanabilecekler.

https://webrazzi.com/2019/04/10/yemeksepeti-nin-market-servisi-banabi-hizmete-acildi/

                                                                                                    Kübra Tuğçe Bilgin