Geçtiğimiz haftalarda özel fotoğrafları sanal ortama sızdırılan ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu,yaşadığı talihsiz olaydan ilk defa sonra Simple markasının lansmanında görüntülendi.

Sosyal medya plartformlarıyla kendisini tanıtan ardından televizyon dizisi dünyasına giren genç oyuncu Aslı Bekiroğluna bir çok ünlü sibersucaortakolma hashtagiyle sosyal medyadan destek vermişti.

Yüzü olduğu Simple markasının lansmanında,Bekiroğlunun da yaşadığı siber suç maduriyetine dikkat çekmek için ‘’İYİ KALPLİ OL’’ teması işlendi.Lansmana katılan bir diğer ünlü isim de İrem Derici oldu. Aslı Bekiroğlu’nun yaşadığı dönem hakkında konuşan Derici, bu tarz kriz dönemlerinde markaların genellikle reklam anlaşmalarını iptal etmesine tepki gösterdi.

Ünlü şarkıcı, “Türkiye’nin herhalde en çok dalga geçilen kadınlarından biriyim. Siber zorbalığın en dibini görmüş bir kadınım. Üç yıl önce 40 kiloya kadar düşüp 30 gün yoğun bakımda yatıp ölümden dönmeme sebep olan bir durumdu” diyerek kendi tecrübeleriyle Aslı Bekiroğlunun yaşadığı zor süreçte yanında olduğunu belirtti.

İngiliz kozmetik markası Simple,Aslı Bekiroğlunun oynadığı reklamı yayından kaldırmadı aksine siber zorbalığa maruz kalan genç oyuncuya “İyi kalpli ol” sloganıyla kampanya başlatarak ‘yanındayız’ mesajı verdi.

Kaynakça: https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/asli-bekiroglu-yasadigi-siber-zorbaliktan-sonra-ilk-kez-kameralar-karsisina-gecti/