Türünün ilk örnekleri ve bu konuda tek olmaları ile bilinen marka ve hedef kitlelerini bir araya getirip bunları kendi kriterleri ile değerlendirip, ödüllendirdiği The One Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri bu senede 9 Ocak 2020 tarihinde Zorlu Center’da bulunan Raffles İstanbul’da gerçekleşecek.

İki büyük şirketin bir araya gelip “İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü” adi altında yapılan araştırması sonucu “The One Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri” sahipleri ile buluşmaya hazır. Yapılan araştırma dataları en çok online pazarlama ile bilinen Marketing Türkiye ve bir o kadar da pazar araştırmaları ile bilinen AKADEMETRE arasında gerçekleştiriliyor.

Geçen sene 5.si gerçekleştirilen bu organizasyonda kategori olarak 50 bayisinin üzerinde seçimler yapıldı. Seçimlere rol oynayacak kişinin halk olduğu tek yarışma olan The One Awards ödülleri için Akademetre ve Marketing Türkiye bu senede 12 ilde yaklaşık 1200 kişi ile yüzyüze çalışma yaptı.Şirket değerlerini ve bilinirliğini arttıran büyük şirketler bu tören ile başarılarının belgelerine kavuşacak. Medya, reklam, halkla ilişkiler ve dijital ajanslarının da ödüllendirileceği bu tören heyecanla bekleniyor.

Kaynak:

https://www.marketingturkiye.com.tr/haberler/the-one-awards-2019-odulleri/