Misyonu sürdürülebilirlik için inovasyon yoluyla iş ve marka değeri yaratmaya ilham vermek ve bunları olan Sürdürülebilir Markalar canlı etkinlikleri, kurumsal üye ağı ve dijital platformu aracılığıyla üretken bir işbirliği ortamı sağlamakta. Global markaların yıkıcı inovasyon rekabetini geniş bir ağın iş birliği yapması ile sistemin yararlı hale gelmesini sağlamakta.

Marka, inovasyon ve sürdürülebilirlik liderleri 8-9 nisan 2020’de birlikte iş birliği yapmak öğrenmek ve daha güçlü bir ağ oluşturmak adına İstanbul’da buluşacak

Yeni fikirler, yeni araçlar ve örnek uygulamalar ile bilgi sağlayıp, yeni işbirlikleri ile yeni iş modelleri yaratmak amaçlanır. İlham vermek adına dünyaca ünlü fikir liderlerinin davetli olduğu organizasyon FAIRMONT QUASAR ISTANBUL’ da gerçekleşecek.

Küresel markaların rekabet dışı işbirlikleri ve köklü yeniliklerle geniş çapta değişiklikler yaparak geleceği yönlendirebileceğine inanan platform, her yıl ABD, Fransa, Japonya, İspanya, Güney Kore, Arjantin, Malezya, Brezilya, Şili, Tayland, Uruguay ve Türkiye’de geleneksel hale gelen konferanslar dizisi gerçekleştiriyor.

Konferans hakkında ayrıntılı bilgi için https://sb.surdurulebilirlik.com.tr/sb20istanbul/tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.