‘’En iyi Uluslararası Öğrenci Organizaysyonu’’ödülüne layik görülen, bu yıl 12. Kezdüzenlenecek olan Global Opportunities in Business and Investmentetkinliği 01-04 Marttarihleri arasında İTU Maçka Kampüsü-Mustafa Kemal Amfisi’nde gerçekleşecek!

İlk kez 2013yılında düzenlenen GOBI etkinliği, workshop, casestudy, iş ve staj imkanlarının yanı sıra ağırladığı C-Level konuşmacılar ve İlber Ortaylı gibi büyük isimlerin yer aldığı söyleşilerle kültür ortaklaşması için büyük bir adım atarken, gelişen dünya ile birlikte hayatımızı etkileyen güncel konuları alanında uzman konuşmacılarla inceleme şansı sunuyor.

‘’Bu bir Hayal Ürünüdür’’mottosuyla bilinen GOBİ, iş kültürü hakkında bilgi edinerek kendilerine yatırım yapmak isteyen öğrencilere,sadece ülkemizce değil aynı zamanda uluslararası tanınmış konuşmacıları da dinleme fırsatı sağlıyor!

Peki,Gobi 2020’de ne konuşulacak?

Yapı Kredi ana sponsorluğunda ;gerçekleşecek olan etkinlikte medya sponsoru da yine geçen seneki gibi Branding Türkiyeolacak.Tüm sektörlere fayda sağlayacak bu büyük etkinlikte ülkemizin farklı yerlerinden 5000 civarı üniversite öğrencisinin gelecek olmasının yanı sıra 46 farklı ülkeden yabancı öğrenciler de katılacak.

Etkinliğe katılmak için http://www.gobistanbul.comadresininden başvuru yapabilirsiniz.

KAYNAKÇA:https://www.brandingturkiye.com/gobi-2020-etkinligi-1-4-martta-itude/