Her yıl isminden söz ettiren,TOBB ETÜ Endüstri ve Verimlilik Topluluğutarafından düzenlenen Liderlik Kampı etkinliği,bu yıl da ülkemizin farklı illerinden gelecek öğrencilerine faydalı ve dolu dolu üç gün yaşatmak için kolları sıvadı!

Bu sene onuncu kezgerçekleşecek olan Liderlik Kampınınyine esas amacı günümüz liderleriyle geleceğin liderleri arasında köprü oluşturmak.11-12-13 Marttarihlerinde TONN ETÜ Konferans Merkezi’nde gerçekleşecek olan etkinlik üç günboyunca profosyonel lider vasıflı kişilerin şahsi deneyimlerini ve tavsiyelerini paylaşacağı,öğrencilerle bilgi alışverişi yapacakları bir plartform oluşturacak.

Bunun yanında etkinlik dahilinde öğrencileri iş hayatı hakkında bilgilendirmeyi amaçlayan analiz,çözüm,yönetim gibi becerilerin kazanılmasına yönelik workshoplarda düzenlenecek.

Bu bilgilendirici ve yoğun oturumlar sürecinde öğrenciler konuşmacılarla birebir tanışma ve network kurma şansını da yakalayacaklar.Etkinlik dahilinde olan eğlence programıyla öğrenciler günün yorgunluğunu atma fırsatı da bulacaklar.

 Liderlik kampı’20,liderlik vasıflarını ve iletişim becerilerini geliştirip kendilerine üniversite mezunu olmaktan fazlasını katmayı bekleyen katılımcılarını bekliyor!

Konaklama,katılım tüleri ve ödeme bilgilerini incelemek için https://liderlikkampi.orgwebsitesini ziyarer ediniz.

İletişim :

M.Melis BAŞTAK

Yönetim Kurulu Başkanı

0 553 734 20 28 / melissbastak@gmail.com

Çınar GÜLLEROĞLU

Liderlik Kampı Genel Koordinatörü

0 531 917 86 36 / cinargullerogluetu@gmail.com

Irmak ORHAN

Liderlik Kampı Genel Koordinatörü

0 506 658 00 05 / irmakorhanetu@gmail.com

Bilgesu ODABAŞ

Liderlik Kampı Genel Koordinatörü

0 537 359 91 66 / nurbilgesuodabas@gmail.com

Mustafa Sinan FİNCAN

Gece Eğlenceleri ve Konaklama Koordinatörü

0 531 029 05 45 / msinanfincan@gmail.com

Zeynep DİNÇER

Denetim Kurulu Üyesi

0 535 030 34 38 / zeynepdinceretu@gmail.com

info@liderlikkampi.org