unicef umut konseri ile ilgili görsel sonucu


UNICEF Türkiye Milli Komitesi tarafından Türkiye’deki çocukların ihtiyaçlarıyla ilgili farkındalık ve kaynak yaratmak üzere organize edilen,Unicef Umut konseri, KerkiSolfejorganizasyonuyla, Biletix – Pozitif – Volkswagen Arenave PasionTurcakatkılarıyla 
Ceyda Düvenci’ninsunuculuğuyla,29 Mart 2020tarihinde saat 19:00da Wolkswagen Arena’da gerçekleşecek
 
Barbaros, Can Bonomo, Cecilia Krull, Edis, Gökçe Bahadır ve Burak Sevinç, Kalben, Karsu, Mabel Matiz, Mehmet Erdem, Özgün, Sertab Erener veYalın gibi ünlü sanatçılar bu sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenecek olan konserde İstanbul Devlet Senfonisi Orkestrası eşliğinde gönüllü olarak sahne alacaklar.
 
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığıdesteğiyle gerçekleşecek konserin tüm geliri UNICEF’in Türkiye’deki her çocuğun kaliteli eğitim alabilmesi için yaptığı çalışmalara aktarılacak.
 
Medya Sponsorları arasında Kral Tv Radyo,Medyaist,PowerTürk veTV100’ün bulunduğu ektinliğin biletlerini www.biletix.comve biletixsatış bayiilerinden bulabilirsiniz.
 
 
Kaynakça:https://www.unicefturk.org/yazi/UmutKonseri?gclid=Cj0KCQjw9ZzzBRCKARIsANwXaeKUG6K2jiYt8i75pSNK1-FJ1Q4_4uyJUC-biZ7TfxC7N9H9wXx_7yoaAggQEALw_wcB