Adidas ve EA sports ortaklığında gerçek futbol ile dijital birleşti. Bir yenilik olan Adidas GMR tanıtıldı.
Gelişmiş teknolojiye sahip kampanyanın amacı, oyuncuların fifa mobil performansını arttırmak için gerçek hayatta futbol becerilerini kullanan ürün teknolojisi GMR tarafından piyasaya sundu.

Reklam filminde Juventus Futbol takımının forvet oyuncusu Paulo Dybala’nın da yer alıyor.

Adidas GMR iç tabanı her türlü ayakkabının içine yerleştirilebilir ve bu ayakkabı yerleştirildiğinde oyuncuların oyun içindeki ödüllerin bazı kilitlerini açması gerekiyor. Takım derecelendirmelerini artırmalarını ve skor tabelalarında yaşayabilmeleri için sokaktaki ve sahadaki zorlukları aşmalarını sağlıyor.

Piyasaya 10 Mart’ta sürülen ürün, Simone Warme ve Jeppe Vidstrup tarafından yaratıldı ve Pedro Martin-Calero tarafından yönetildi.

Adidas pazarlama müdür yardımcısı Florian Alt, ‘Adidas GMR, dijital ve gerçek dünya futbolunun bir araya geldiği, spor inovasyonunu heyecan verici noktaya taşıdığı yeni bir döneme işaret ediyor.’ dedi.

Ayrıca Adam & Eve / DDB ortak CEO’su Mat Goff şunları söyledi: “Bu, bir parçası olmaktan çok mutlu olduğumuz inanılmaz bir iş birliği oldu. Gerçek dünyadaki becerilerinizden ve hareketinizden yola çıkarak giyilebilir teknolojiyi en iyi şekilde kullanmaya çalıştık.” diye sözlerine ekledi. 

Kaynak için Tıklayınız.
Video için Tıklayınız.