Son aylarda dünyayı etkisi altına alan Covid-19 Corona virüsü Türkiye’de de görüldü. Bu durumun ardından ülkede tüm tedbirler alınmaya başlandı ve İK departmanlarının da tedirgin olduğu konu ise yüz yüze mülakatların taşıdığı risk oldu. 

Bunun üzerine Türkiye’nin en büyük online istihdam platformu Kariyer.net, Corona Virüse karşı önlem almaya çalışan işverenler için önemli bir adım attı. İş görüşmelerini dijital ortama taşıyan HR Venue uygulamasını 1 ay boyunca kariyer.net üyesi olsun ya da olmasın tüm şirketlerin hizmetine ücretsiz olarak sunacağını duyurdu. 

HR Venue, video mülakat, online mülakat ve gözetimli online test imkanlarını şirketlerle buluşturuyor. Ayrıca insan kaynaklarının profesyonellerinin zamanını daha iyi yönetimini sağlarken aynı zamanda işe alım sürecini hızlandırıyor. Hr Venue ile adaylar, mobil uygulamalar ve web tarayıcılar üzerinden kullanım sağlıyor ve  görüşmelere pratiklik sağlıyor. Venue kullanmak isteyen işverenlerin, hrvenue@kariyer.net adresine mail atarak taleplerini iletmeleri mümkündür.