Coronavirüs salgını sebebiyle tüm eğitimler ve aktiviteler online olarak gerçekleştirilirken, Koç Holding de Koç Akademi’yi tüm Türkiye’ye ücretsiz olarak sunmaya karar verdi. İçerisinde 12 binden fazla eğitim ve içerik barındıran platform veri tabanı yönetimi, zaman yönetimi ve kişisel gelişim gibi birçok eğitim veriyor. 

Koç Akademi bugüne kadar Koç çalışanları ve ailelerine eğitim veriyordu. Eğitim platformunun içerisinde corona virüs ile ilgili de bir bilgilendirme bölümü yer alıyor. Koç Holding kurumsal akademisini tüm Türkiye’ye açan kurumlardan biri oldu. 

Akademi’de uzmanların yanı sıra Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi ve Koç Üniversitesi Hastanesi’nde görev alan akademisyenler kullanıcılara faydalı içerikler sunuyor. Bu içeriklerde salgının bizim ve çocukların psikolojisini nasıl etkilediğiyle beraber ev hijyeni, salgın döneminde nasıl beslenileceği gibi birçok çeşitli konu yer alıyor. Eğitimlerle beraber evde ailelerin yapabileceği çeşitli etkinlikler de sunuluyor. Koç Akademi’ye internet sitesi üzerinden ve mobil uygulama ile erişim sağlanabiliyor.

Kaynak:

https://www.marketingturkiye.com.tr/haberler/koc-akademi-ucretsiz-olarak-tum-turkiyenin-erisimine-acildi/