Amerikalı terlik ve ayakkabı üreticisi Crocscoronavirüsü ile mücadele kapsamında, ülkedeki sağlık personellerine günlük 10bin adede kadar ürünü ücretsiz vereceğini açıkladı. Ürettiği rahat ürünler ile ön plana çıkan Crocs, özellikle sağlık alanındaki çalışanlar tarafından sıkça tercih edilirken, saatlerce ayakta çalışmak zorunda olan bu kişilerin daha konfor içinde çalışmalarına aracılık ediyor. Bu nedenle yapılan yardımın önemi bir kat daha artıyor. Yoğun coronavirüs mesaisinde hareketli ve yorucu bir süreç içerisinde olan sağlık çalışanları, Crocs’un bu yardımı sayesinde daha verimli çalışma imkanına sahip oluyor.

Her marka kendi alanına göre coronavirüs ile mücadeleye katkıda bulunurken, Crocs’un da bu açıdan önemli bir katkı yapması sosyal sorumluluk olarak da ön plana çıkıyor. Çünkü coronavirüs ile mücadele ederken en kritik noktalardan birisi de sağlık çalışanlarının performansı ve onların daha iyi bir ortama sahip olması da aslında mücadele gücünün artmasına neden oluyor. 

Ayakkabı ve terlik yardımı ile birlikte sağlık çalışanlarının ihtiyacı olan maske ve eldiven gibi ürünlerin de tedarik ve bağışını yapan marka, özellikle insanların ciddi ihtiyaçlarının olduğu günümüzde, kaynaklarını toplum için kullanarak önemli bir katkı sağlıyor.

Kaynak: https://www.foxnews.com/lifestyle/crocs-health-care-workers-free-shoes