Koronavirüsü ile mücadele kapsamında evde kalma ve insan arasına katılmama en önemli tedbir olarak görülüyor. Pek çok marka müşterilerine ve takipçilerine evde kalma çağrısı yaparken, Honda bu alanda yaratıcı bir reklam ile çığır açtı.

Honda Civic modelinin oyuncağı ile tamamen evde çekilen bir reklam kampanyası yapan Honda, çekim için kullanılan tüm ekipmanları da evde bulunan aletlerden sağladı. Aracın ev içerisinde farklı açılardan hareketlerine yer verilirken, mesaj olarak da bunun evde yapıldığını vurguladı.

Honda bu reklamı ile hem evde kalma üzerine farkındalık yaratırken, hem de aslında evde yapılabilecek aktivitelerin sınırlı olmadığını da gösterdi. Ürününün basitçe tanıtan Honda, basit bir figür ile bunun yapılabileceğini belirtirken, insanların evde kalırsa, bu aracı en kısa zamanda dışarıda da kullanabileceğini de mesaj olarak iletti.

Bu tip kampanyalar hem marka algısına hem de toplumsal farkındalığa olan katkıları ile büyük önem taşıyor. Ufuk açıcı, yaratıcı ve aynı zamanda keyifli bir mesaj barındıran içeriği ile Honda reklamı, bu zorlu dönem için diğer markalara da yol göstermiş oluyor.

Kaynak: https://pazarlamasyon.com/hondanin-tamamen-evin-icinden-cekilen-yeni-reklami/