Yeni tip corona virüsün yayılmasını önlemek amacıyla dünyanın birçok ülkesinde iş hayatına ara verildi ve insanlar evde zaman geçirmeye başladı.Etkisi hale devam  etmekte olan corona virüsü nedeniyle dizilerde nasibini aldı. Birçok dizi seti corona virüsü salgın sebebi ile Mart ortasından itibaren çekimlere ara verdi. Zor dönemden geçmemize rağmen bazı diziler ve eğlence programları üretmeye devam ediyor.Birçok dizinin yeni bölümleri yedek çekimler nedeniyle bir süre ekrandaydı. Dizilerde stok bitmesine rağmen corona  bazı dizileri ve eğlence programlarını durduramadı. Setlerde yeni bölümleri çekilemeyen bazı dizilerin ve eğlence programının oyuncuları, evlerinden kendi imkanları ile çektikleri bölümlerle hayranlarını sevindirdi. İşte diziler ve eğlence programları takipçilerine müjdeli haberi böyle verdi.

ÇUKUR

Çukur, evde çekilen yeni bölümüyle Pazartesi günü özleme son veriyor. Corona virüs salgını nedeniyle yeni bölümlerinin ekrana gelemediği haftalarda da sosyal medyada çok konuşulan dizi, sürpriz bölümüyle izleyicileri ile buluşmaya hazırlanıyor.

JET SOSYETE

Jet Sosyete’nin ilk kez yayınlanacak olan ve oyuncuların çekimleri kendi evlerinden gerçekleştirdiği “#Evdekal Özel Bölümü” ile izleyicilerle buluşuyor.

TUTUNAMAYANLAR

Tutunamayanlar’ın yeni bölümleri ise artık evlerden çekilecek. TRT Genel Müdürü İbrahim Eren de Tutunamayanlar Çevrimiçi bölüm fragmanını “Bu ekip yine bir şeyler peşinde ama hayırlısı bakalım…” notuyla paylaştı.

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW

Corona virüs salgını nedeniyle yeni bölüm çekimleri iptal edilen Güldür Güldür Show’un yıldızları, hayranlarıyla evlerinde çektikleri bölümle buluştu.

https://www.haber3.com/magazin/bu-bir-ilk-jet-sosyete-yeni-bolumu-evde-cekildi-haberi-5167414
https://www.mynet.com/tutunamayanlar-cevrimici-fragmani-yayinlandi-fenomen-dizi-artik-evden-cekiliyor-tutunamayanlar-13-son-bolum-izle-279246-mymagazin
https://www.haber.com/guldur-guldur-show-evde-yayinlandi-289017/

Kübra Tuğçe Bilgin