İnsana Güven Platformu ve SMG Music iş birliği ile hayata geçirilen Pocket Guru mobil uygulaması, corona virüs salgın nedeniyle evlerde geçen karantina sürecinde her gün ücretsiz bir meditasyon yayınlanıyor.

Corona virüs salgının getirdiği belirsizlik ile insanlar da gün geçtikçe artan stres, korku, endişe ve panik gibi duygularla başa çıkabilmek adına farklı yöntemlere başvuruyor. Son yıllarda popülerleşen online meditasyon uygulamaları da bu dönemde kolay kullanım ve erişilebilirlik özellikleri ile ön plana çıkmaya başladı.

Metin Hara öncülüğünde ve birçok meditatörün yer aldığı Pocket Guru uygulaması İnsana Güven Platformu ve SMG Music tarafından Türk kullanıcılarına özel olarak hizmete sunuldu.

İnsanların stresten uzak daha nitelikli bir hayat sürmesini ve kendi güçlerini keşfetmelerini sağlamaya yönelik bir misyona sahip olan Pocket Guru, hazırladıkları bu platformla özgün meditasyon içerikleri sunuyor. İlerleyen günlerde, kullanıcıların kendi günlük yaşamlarına ve duygularına göre kişiselleştirebilecekleri bir özelliğin yer aldığı mobil uygulama ile yabancı ülkelerde de faaliyet göstermeye başlayacak.

Kaynaklar:

https://pocketguru.app/

https://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/karantina-gunlerinde-her-gun-ucretsiz-meditasyon-41488749