İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgi Mezunlar Derneği tarafından geçtiğimiz günlerde hayata geçirilen ‘’Mini Talk Series’’ projesi ile Bilgi mezunları ve akademisyenleri içinde bulunduğumuz pandemi sürecini analiz ediyor.

Bilgi Mezunlar Derneği, Covid-19 salgını nedeniyle değişen dünyayı farklı noktalardan ele alarak profesyonel bakış açıları ile değerlendirmek amacıyla Bilgi mezunlarının ve akademisyenlerinin görüşlerine başvurdu. Bilgi’li uzmanların kendi deneyimleri ile geleceğe ışık tuttukları ‘’Mini Talk Series’’ adlı projede beraberlik duygusunu canlı tutmak ve doğru bilgi paylaşımına destek olmak hedefleniyor.

BİLGİ Halkla İlişkiler ve Kurumsal İletişim Yüksek Lisans Programı Direktörü Vehbi Görgülü’de bu projeye bilgi ve deneyimleri ile katkıda bulunan en değerli akademisyenlerimizden. Yaşadığımız salgın sürecinde pazarlama ve kurumsal iletişim faaliyetlerindeki son durumu bize özetliyor.

‘’Kimi değişimler öngörülebilir, kimi değişimlerinde de yaşanılan adaptasyon sürecini anlamamız için aydınlatılması gerekir. . ‘’

#Bilgimezun

Bilgi Mezunlar Derneği ve faaliyetleri hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıda yer alan sosyal medya hesaplarından iletişime geçebilir ya da info@bilgimezun.org adresine mail atabilirsiniz.

Instagram: https://www.instagram.com/bilgimezun/

Linked-in: https://www.linkedin.com/company/istanbul-bilgi-üniversitesi-mezunlar-derneği

Twitter: https://twitter.com/bilgimezun

Facebook: https://www.facebook.com/bilgimezun/