Bu yıl Anneler Günü öncekilerden çok daha farklı ve buruk geçiyor. Kimimizin annesi uzakta ve görüşmek imkansız hale gelebiliyor. Belki de bu sebeple en duygusal geçireceğimiz Anneler Günü’ne şahitlik ediyoruz.  Bu önemli günde birçok marka da annelerimizi unutmadı. Hem annelerimizi yücelten reklam filmleriyle hem de Anneler Günü’ne  özel yapılan çekilişlerle güzel işlere imza attılar. Bunlardan birkaçını sizler için derledik.

D&R #YanımdaSenVardın etiketiyle annesiyle beraber fotoğrafını paylaşan 10 kişiye 500 TL değerinde hediye çeki dağıtıyor.

Migros Sanal Market Anneler Günü için için bir web-sitesi hazırladı. Buraya tıklayarak (evlatlaradevhizmet.com) ulaşabileceğiniz web sitesinde kendi Migros Sanal Market ana sayfanızı kendiniz oluşturabilirsiniz. Annenizle olan bir fotoğrafınızı ve notunuzu ekleyip annenizin alışverişine bir sürpriz katabilirsiniz.

Anadolu Hayat Emeklilik Instagram sayfasından bugüne özel kullanılabilecek filtreler yayınlandı. Annelerin en çok kullandığı cümlelerin de yer aldığı bu eğlenceli filtreler ile Anadolu Hayat Emeklilik kendimize annelerimizin gözünden bakmamızı istiyor! Buraya (https://www.instagram.com/anadoluhayatemeklilik/?hl=tr)  tıklayarak Instagram sayfasına ulaşabilirsiniz.

Arçelik “Sevgi Var Mesafe Yok” diyerek şarkıcı Nil İpek ve annesinin görüntülü görüştüğü bir reklam filmi hazırladı. Daha önceki Anneler Günleri’nde olduğu gibi bu sene de Arçelik ismindeki harflerin yerlerini değiştirerek “Kraliçe” yaptılar.


Turkcell her annenin yaptığı komik bir alışkanlığa değinerek yüzümüz güldürdü. Görüntülü konuşurken telefonu kulağa götüren, kadraja kendini sığdıramayan, parmağını kameranın üzerine koyan anneler reklam filminde kullanıldı. Tüm Turkcell’lilere Bip’ten görüntülü görüşme ücretsiz hale geldi.

Wee Baby, salgın sürecinde kendi çocuklarının yanında olamayıp hastanelerde olan sağlık çalışanı annelerimizi unutmadı. Öncelikle sağlık çalışanı olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan Wee Baby duygusal bir reklam filmi hazırladı.


Kaynak İçin Tıklayınız.