23 Nisan’da TK-1920 sefer sayılı bir uçuş gerçekleştirerek gökyüzüne ay ve yıldız çizen Türk Hava Yolları, 19 Mayısiçin de yeni bir uçuşa hazırlanıyor. 

Türk Hava Yolları Basın Müşavirliği, konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadeleyi başlattığı tarihten tam 101 yıl sonra, 19 Mayıs 2020 tarihinde İstanbul’dan Milli Mücadele’nin başladığı şehir olan Samsun’a düzenlenecek bu tarihi uçuş TK1919 sefer sayısı ile gerçekleşecek. 19 Mayıs günü İstanbul’dan Samsun’a gerçekleştirilecek TK-1919 sefer sayılı tarihi uçuşun kaptan pilotu Selin Sevimli, ikinci pilot ise Doğukan Demir olacak. Bu tarihi sefere evlerinde kalarak katılmak isteyen kişiler ise www.tarihiyolculuk.com adresi üzerinden hatıra biletleri oluşturabilecek. Oluşturulan hatıra biletleri bugünden itibaren #TarihiYolculuk ve #TK1919 sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılabilecek.”dedi. 

Oluşturulan hatıra biletleri oldukça beğeni topladı ve kullanıcılar tarafından sosyal medyada paylaşılıyor. Kampanya Tribal Worldwide İstanbul tarafından oluşturuldu.

Kaynak:

https://www.marketingturkiye.com.tr/haberler/thy-19-mayis-serefine-dunyanin-en-yuksek-katilimli-ucusunu-gerceklestirecek-tk1919/