Anadolu Efes Spor Kulübü gerçekleştirmekte olduğu dijital dönüşümlerle Türk basketboluna öncülük etmeye devam ediyor. Turkish Airlines EuroLeague’e ev sahipliği yapan Anadolu Efes, karşılaşmalar seyircisiz oynansa da taraftarların takımlarından uzak kalmaması için elinden geleni yapıyor. 

Anadolu Efes Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki maç önü deneyimini resmi twitter hesabı üzerinden “Anadolu Efes Stüdyo” yayınları ile dijitale taşıyor. Yaptıkları yayınlarda sürpriz konuklara, eğlenceli içeriklere ve tabiki de kulüp maskotu Çaylak’a yer veren Anadolu Efes, dikkat çeken istatistikler verip cezbedici ödülleri bulunan yarışmalar düzenleyerek taraftarlarını mutlu etmeye çalışıyor. 

Yayınlar yüzbinlerce taraftar tarafından canlı takip ediliyor

Anadolu Efes Stüdyo yayınlarına şu ana kadar Anadolu Efes Spor Kulübü Genel Direktörü Alper Yılmaz, Altyapı Sorumlusu Erdal Bibo, eski Anadolu Efes oyuncusu ve Los Angeles Clippers Uluslararası Direktörü Ermal Kuqo’ya ek olarak büyük bir Anadolu Efes taraftarı olan influencer Sezgin Yılmaz ve Ahmet Aksöz katıldı. Bu yayınlar başladığından beri yüzbinlerce basketbol hayranı tarafından canlı izlendi. 

Kısa bir süre içerisinde kulüp partnerleri için de çok önemli bir ortam haline gelen Anadolu Efes Stüdyo, çok yeni olmasına rağmen yayınlarında partner markalarını yüksek sayıda basketbol izleyicisi ile buluşturmayı başardı. 

Anadolu Efes’in artık klasikleşmiş bir yarışması olan “Çaylak Soruyor” da sorulan sorulara doğru yanıtları veren taraftarlar, Mustafa Özben’in sunuculuğunda düzenlenen Anadolu Efes Stüdyo’da kulübün partnerler markalarından cazip hediyeler kazandı. 

2020 – 2021 sezonunda 45. yılını kutlamakta olan Anadolu Efes Spor Kulübü ile sezonun heyecanını birlikte yaşamak ve #BenimYerimBurası demek için Anadolu Efes Stüdyo yayınlarını ve Fan Club kampanyalarına katılmaya davetlisiniz.

Anadolu Efes Stüdyo I. Yayını izlemek için tıklayınız.

Anadolu Efes Stüdyo II. Yayın için tıklayınız.

Kaynak