Arzum geçmişten günümüze bir ışık tutarak, birlikte büyüdüğü en büyük ortakları tüketicileri ile olan hikayesini konu alan reklam filmini yayınladı. “Bizim Ortaklığımız” isimli kampanya tüketicilerin anılarını tazelemesini sağlıyor.

TBWA ajansın yapmış olduğu reklam filmi bizleri tarihte bir yolculuğa çıkarıyor. Geçmişte yaşadığımız heyecanlar ve hayatımızı kolaylaştıran inovatif ürünleri bizlere anlaşılır örneklerle vurguluyor. Eskiden cezveden eli titreyen Zeynep artık kahveleri Arzum OKKA ile fincanlara otomatik bir şekilde dolduruyor. Aylin’in yeni doğduğunda annesinin ortağı olan Arzum artık Technoart ürünü ile Aylin’in de ortağı olmaya devam ediyor.

Arzum Pazarlama ve Ürün Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehtap Yıldız, “Bizim Ortaklığımız” kampanya için şu sözleri dile getirdi; “Arzum’un 1966 yılında başlayan 54 yıllık köklü tarihinde önemli bir dönüm noktasına geldik. Küçük ev aletleri sektöründe Türkiye’de ilklere imza atarak sektöre yön veren bir marka olduk. 54 yıllık tecrübemizle, ‘Sen Dokunursun Değişir Dünya’ mottomuzla bugün tüketicilerimizin hayatının tam merkezinde, onların hayatlarını kolaylaştırmayı hedefleyen bir markayız. Türkiye’de ilk buharsız elektrikli ütüyü ve o dönemde Gırgır diye bilinen mekanik süpürgeyi ürettik. 2001’de ilk defa sektörde üç yıl garanti veren marka olduk. Arzum bugün de nesnelerin interneti teknolojilerine yatırım yapan, ürün ve hizmetlerinde dijitalleşmenin öncülüğünü yapan bir marka. Reklam kampanyamızla da Ar-Ge ve inovasyonlarımızla, tasarımlarımızla, tüketiciyi iyi anlayan yaklaşımlarımızla, birlikte gelişerek, büyüyerek 54 yıldır sadece evdedeğil, ofiste, dışarıda, okulda, kısacası tüm yaşam alanlarında tüketicilerimizin yanında olduğumuzu, başarılarımıza birlikte ortak olduğumuzu anlatıyoruz.”

Kaynak için tıklayınız.