Hepsiburada, kullanıcılarının yurtiçi ürünlerden sonra yurtdışından getirebileceği ürünlere de rahat, hızlı ve ekonomik bir şekilde ulaşmasını sağlamak için “Hepsiyurtdışından” hizmetini bir süre önce piyasaya sundu ve bugün de değiştirip geliştirmeye devam ediyor. Ekspres kurye şirketi We World Express ile yapılan işbirliği kapsamında verilen siparişler en geç 1 hafta içerisinde müşteriye teslim ediliyor. 

“Hepsiyurtdışından” müşterilere yurtdışından konforlu, ekonomik, hızlı ve güvenli sipariş verme olanağını sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda gümrük vergisini otomatik hesaplanıp toplam fiyat sepette gösterilerek sipariş verme aşamasında yaşanabilecek herhangi bir aksaklığı da önlemeye çalışıyor. Türk Hava Yolları’nın ZTO Express ve PAL Air gibi dev markalarla ortak girişimi olan We World Express’in kargo hizmetini üstlendiği “Hepsiyurtdışından”, pek çok farklı ürün grubunda kaliteli, şeffaf ve takip edilebilir bir şekilde yürüyen alışveriş deneyimini kullanıcılarının hizmetine sunuyor. 

Hepsiburada Operasyon Grup Başkanı Taner Timirci, bu işbirliği ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Hepsiburada olarak, 40’a yakın kategoride, 30 milyonu aşkın ürün çeşidini müşterileriyle buluşturan, aylık 200 milyonun üzerinde ziyareti ağırlayan dev bir ekosistemi yönetiyoruz. Hedefimiz olan Hindistan’ın batısıyla Almanya’nın doğusu arasında kalan geniş coğrafyanın en büyük teknoloji şirketi olmaya doğru emin adımlarla ilerlerken, alanında lider şirketlerle iş ortaklıkları yapmaya ve müşterilerimizin alışveriş deneyimine katkı sağlayacak yatırımları sürdürmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Türk Hava Yolları’nın ortak girişimi olan We World Express ile yeni bir iş birliği başlatmaktan mutluluk duyuyoruz. Hayata geçirdiğimiz bu iş birliğiyle birlikte; müşterilerimize ihtiyaçlarını yurtiçinden alışveriş yaparmışçasına hızlı ve pratik şekilde ulaştırarak, sunduğumuz online alışveriş deneyiminin çıtasını daha da yükseltmeye devam ediyoruz. Bizimle aynı vizyona sahip, hızlı ve kaliteli teslimatı ilke edinmiş WWE ile çalışmaktan memnuniyet duyuyoruz.”

Kaynak için tıklayınız.